Cum este găzduit site-ul tău? În cloud public sau privat?

de | feb. 14, 2022 | Hosting

Firma noastră, XTEK România, oferă clienților săi soluții de virtualizare în regim de cloud (cluster) public sau privat.

Cloud-ul public este unul dintre modelele de funcționare a sistemelor de gestiune hardware (compute resources). Printre particularitățile acestuia se numără: zero cost de mentenanță, scalabilitate înaltă, complexitate redusă și costuri flexibile.

Un alt model este „cloud-ul privat”, caracterizat prin resurse dedicate și grad de personalizare ridicat. Acestea venind, bineînțeles, cu un cost atât inițial, cât și de exploatare, pe măsură.

Spatiuweb.ro este divizia noastră de găzduire web shared și înregistrare domenii, iar serverele de hosting funcționează pe infrastructura de cloud privat a firmei noastre. Așadar, site-ul tău vă fi găzduit pe unul dintre serverele noastre cloud, bucurându-se astfel atât de avantajele menționate anterior, cât și de H.A. (hyper-availability) și backup integral.

pachetele de găzduire web includ cPanel, CloudLinux, Imunify360, Softaculous și JetBackup. Din punct de vedere fizic, site-ul tău va folosi soluții hardware și software de top, localizate în România, având latență mică cu utilizatorii.

A fost utilă această pagină?