Despre noi

SpatiuWeb.ro - logo web hosting

Ani vechime

Tichete rezolvate

Clienți multumiți

Iterații spatiuweb.ro

Cu ce ne mândrim?
La SpatiuWeb.ro oferim cu succes servicii de gazduire web și domenii de mai bine de 14 ani!

Suntem printre cei mai vechi provideri de web hosting din Iași și din România. Atât experiența vastă, cât și atitudinea orientată spre evoluție ne-au permis să ne rafinăm serviciile constant. Am învățat care sunt cele mai importante aspecte ce trebuie oferite pentru o gazduire web profesională: performanța ridicată și asistența tehnică de încredere.

Atingem standarde înalte de performanță prin reinvestiții permanente atât în infrastructură, cât și în tehnologii de ultimă oră. Am fost printre primii din Romania, de exemplu, care am implementat găzduirea web pe NVMe-uri, un tip de SSD ce sunt de pâna la 7 ori mai rapide decat SSD-urile folosite de competiție. De asemeni, investim mereu în soluții profesionale de securitate (ex. Imunify360) și performanță (ex. LiteSpeed).

Asistența tehnică oferită de noi este eficientă, profesională și în același timp, umană. Asistenții noștri tehnici pot comunica cu tine într-un limbaj cât mai firesc, orice nivel de cunoștințe tehnice ai avea.

Cu noi, beneficezi de cunoștintele și praticile unor experți cu certificări multiple în domeniul securității cibernetice. Serverele noastre sunt monitorizate constant pentru a preveni breșe de securitate și pentru a implementa cele mai importante practici cybersec.

Ne face placere să lucrăm cu oameni de asemeni profeșionisti, oameni care știu ce vor și care au o viziune despre cum să ajungă la acea viziune.

Hai să dăm împreună un start puternic prezenței tale online!

Echipa SpatiuWeb

The CEOs of good web hosting 😎

 

about imag3
Îți mulțumim că ne ești alături!

A fost utilă această pagină?

Îți dorești o găzduire web pe care te poți baza?