cloud cloud cloud cloud cloud
<h1>Despre noi</h1>
Cu ce ne mandrim?
La SpatiuWeb.ro oferim servicii de gazduire web si domenii cu succes de mai bine de 14 ani!

Suntem printre cei mai vechi provideri de web hosting din Iasi si din Romania. Atat experienta vasta, cat si atitudinea orientata spre evolutie ne-au permis sa ne rafinam serviciile constant. Am invatat care sunt cele mai importante aspecte ce trebuie oferite pentru o gazduire web profesionala: performanta ridicata si asistenta tehnica de incredere.

Atingem standarde inalte de performanta prin reinvestitii permanente in infrastructura – fiind printre primii din Romania, de exemplu, care am implementat gazduirea pe  NVMe-uri, un tip de SSD ce sunt de pana la 7 ori mai rapide decat SSD-urile folosite de competitie.

Asistenta tehnica oferita de noi 24/7 este eficienta, profesionala si in acelasi timp, umana. Asistentii nostri tehnici pot comunica cu dvs. intr-un limbaj cat mai firesc, fara a fi necesar sa aveti mari cunostinte tehnice. 

Cu noi, beneficiati de cunostintele si praticile unor experti cu certificari multiple in domeniul securitatii cibernetice. Serverele noastre sunt monitorizate constant pentru a preveni brese de securitate si pentru a se implementa cele mai importante practici cybersec.

Ne face placere sa lucram cu oameni de asemeni profesionisti, oameni care stiu ce vor si au o viziune despre cum sa ajunga acolo.

Echipa SpatiuWeb

The CEOs of good web hosting ☻

Ani vechime

14+

Ani vechime

Tichete rezolvate

1350+

Tichete rezolvate

Clienti multumiti

600+

Clienti multumiti

Iteratii spatiuweb.ro

8+

Iteratii spatiuweb.ro

Va multumim ca ne sunteti alaturi!

Fiti la curent cu articole despre promovarea business-ului si oferte solide de web hosting

Nu dam si nu vindem adresa dvs. mai departe. 

Nu vom bombarda cu mesaje promotionale. 

Va puteti dezabona oricand printr-un simplu click.

SpatiuWeb.ro - logo web hosting

Ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri prin servicii de calitate inalta si suport tehnic premium. Gazduirea site-urilor este realizata pe servere din Germania sau din Romania, ce beneficiaza de conexiuni la Internet la viteze superioare, securizate si monitorizate de echipa tehnica spatiuweb.ro

Telefon:0770 851 400
Website:www.spatiuweb.ro
Punct de lucru:Str. Mihail Kogalniceanu nr.1, etaj 2, birou 1, Miroslava, Iasi
Legal:S.C. Xtek Invest S.R.L.
Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr 1; Miroslava, Iasi,
Cod 700553 CIF : RO 21789595 / Nr. inreg. reg.com.: J22/1534/2007 Cap. Social : 200 RON / Banca: ING BANK / Cont Bancar: RO05INGB0000999900974992

Plati acceptate:

modalitati-de-plata-spatiuweb

© 2021 spatiuweb.ro, toate drepturile rezervate