cloud cloud cloud cloud cloud

Orice plan de web hosting de la SpatiuWeb.ro contine cPanel si optiuni de instalare simplificata a celor mai cautate platforme, CMS-uri si aplicatii, prin Softaculous.

Softaculous reprezinta o solutie pentru instalarea de aplicatii web cu un singur click. Puteti folosi scripturi pentru instalarea a peste 400 de aplicatii, printre care cele mai folosite:

WordPress, Prestashop, Magento, Joomla, Drupal, phpBB.

Cu gazduire de la SpatiuWeb, nu te doare capul legat de instalarea platformelor, CMS-urilor si aplicatiilor. Acestea se instaleaza cu usurinta, fara sa mai fie necesar sa creezi tu bazele de date si utilizatorii lor.

Alte beneficii ale Softaculous:

Back-up: site-ul si aplicatiile tale se asigura in cloud (cu upload in Google Drive, Dropbox sau FTP).

Staging: iti creezi o copie temporara a site-ului, pe care poti face ce schimbari doresti; daca nu esti multumit de rezultate, stergi copia – iar daca esti multumit, cu o simpla apasare de buton poti face schimbarile sa devina live, sa apara pe site. Toata aceasta functionalitate iti permite sa faci schimbari fara sa inchizi site-ul si fara sa il pui in Maintenance mode.

Theme & Plugin Set: iti poti crea seturi de tema+plugins pe care le poti folosi pe site-uri multiple, cu instalare automata la orice noua instalare de WordPress.

1-click installer pentru:

Comments are closed.

Gazduire web SSD NVMe de la 20 lei/luna

Fii la curent cu articole despre promovarea business-ului si oferte solide de web hosting

Nu dam si nu vindem adresa ta mai departe. 

Nu vom bombarda cu mesaje promotionale. 

Va puteti dezabona oricand printr-un simplu click.

SpatiuWeb.ro - logo web hosting

Ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri prin servicii de calitate inalta si suport tehnic premium. Gazduirea site-urilor este realizata pe servere din Germania sau din Romania, ce beneficiaza de conexiuni la Internet la viteze superioare, securizate si monitorizate de echipa tehnica SpatiuWeb. 

Telefon:0770 851 400
Website:www.spatiuweb.ro
Adresa:Sos. Mihail Kogalniceanu 1, Miroslava, Iasi

Plati acceptate

modalitati-de-plata-spatiuweb

© 2020 spatiuweb.ro, toate drepturile rezervate