- DEFINITII
Art. 1.1. Acest document, denumit in continuare TCU sau CONTRACT, contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de SC Xtek Invest SRL prin intermediul SPATIUWEB.RO.
Art. 1.2. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract de furnizare servicii intre dumneavoastra (denumit in continuare CLIENT sau BENEFICIAR) si SC Xtek Invest SRL (denumit in continuare FURNIZOR sau PRESTATOR) si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:
- OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;
- Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic;
- Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului si Consiliului European din 27 aprilie 2016.
Art. 1.3. Spatiuweb.ro – defineste si denumeste in continuare SC Xtek Invest SRL.
CIF: RO 21789595
Nr.ORC: J22/1534/23.05.2007
Adresa: str. Toma Cozma 83
Iasi, Iasi – ROMANIA,
PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul sitului SPATIUWEB.RO.
Persoana fizica sau juridica ce utilizeaza serviciile SPATIUWEB.RO va fi in continuare numita UTILIZATOR.
CONT: nume alocat unui client pentru facilitatea serviciilor Spatiuweb.ro.
TRAFIC: cantitea de informatie transferata printr-o conexiune, pe o perioada de timp determinata.
- INTRODUCERE
Art. 2.1. Prezentul document defineste cadrul in care SPATIUWEB.RO este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre SPATIUWEB.RO si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor SPATIUWEB.RO presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.
Art. 2.2. SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa sa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.
Art. 2.3. Comandand orice tip de servicii oferite de catre Spatiuweb.ro, CLIENTUL accepta si este de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest contract. Acest lucru este de asemenea valabil si pentru comenzi ulterioare, comenzi realizate prin intermediul: posta electronica, telefon, sau orice alta cale pusa la dispozitie de catre SPATIUWEB.RO. In acest fel nu este necesara o confirmare scrisa in vederea acceptarii conditiilor.
Art. 2.4. O parte din serviciile furnizate de catre Spatiuweb.ro sunt administrate de catre terte parti. Spatiuweb.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind aceste servicii.
III. COMANDA, PLATI SI FACTURARE
Art. 3.1. Orice comanda se va face online pe pagina web SPATIUWEB.RO (www.spatiuweb.ro). Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. SPATIUWEB.RO nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
Art. 3.2. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila in contul de client. Factura proforma nu are valoare fiscala.
Art. 3.3. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
Art. 3.4. Toate facturile proforme se vor trimite prin email, iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 10 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
Art. 3.5. Dupa efectuarea platii si incasarea banilor se emite factura fiscala. Facturile fiscale se expediaza in format electronic „PDF” prin email in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 106/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 703 din 18/10/2007 la art 155 se adauga urmatorul alineat : (11) Romania va accepta documentele sau mesajele pe suport hartie ori in forma electronica drept facturi.
Art. 3.6. Facturile fiscale sunt disponibile in format PDF si in contul de client la sectiunea „Facturi”. La cererea clientului, factura poate fi expediata prin curierat la adresa specificata de catre acesta.
Art. 3.7. SPATIUWEB.RO recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ale instrumentului de plata ce atesta acest lucru prin e-mail la robot@spatiuweb.ro. Clientii beneficiaza de serviciile SPATIUWEB.RO in maxim 12 ore de la confirmarea platii.
Art. 3.8. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 10 zile de la data scadentei de plata a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata ramane la discretia noastra.
Art. 3.9. Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire web dupa trecerea a 30 zile de la data scadenta a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.
Art. 3.10. Plata (Direct sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (plata cu numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerar la sucursala ING BANK sau Mandat Postal) catre SPATIUWEB.RO sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site sunt in RON.
- INREGISTRAREA DOMENIILOR
Art. 4.1. Inregistrarea domeniilor se face dupa confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proforma emise pentru serviciile de inregistrare. Confirmarea platii trebuie sa contina stampila bancii iar imaginea fax sau fotografica sa fie lizibila. Inregistrarea domeniilor .RO sunt supuse urmatoarelor termeni si conditii:
- Reguli de inregistrare: https://rotld.ro/reguli-de-inregistrare/
- Contract pentru inregistrare: https://rotld.ro/registration-agreement/
- OBLIGATIILE SI DREPTURILE SPATIUWEB.RO
Art. 5.1. Furnizorul se obliga:
– sa asigure spatiul pentru gazduirea site-ului clientului (conform pachetului comandat);
– sa mentina disponibil pentru accesul http domeniul clientului, garantand o disponibilitate a sistemului (uptime) de cel putin 99% pe an;
– sa asigure confidentialitatea parolelor de acces sau parolelor de email ale clientului;
– sa remedieze problemele de natura tehnica ce impiedica functionarea normala a acestui serviciu si care revin atributiilor SPATIUWEB.RO;
– sa utilizeze toate mijloacele pe care le are la dispozitie (in limita posibilitatilor) pentru satisfacerea clientului sau, prin asigurarea unui mediu profesional cat mai sigur si stabil.
Art. 5.2. Furnizorul are dreptul:
– de a solicita orice tip de documente care sa probeze identitatea clientului; clientul va aduce la cunostinta SPATIUWEB.RO orice schimbari a acestor date survenite pe perioada abonamentului in termen de 72 de ore de cand acestea au avut loc;
– de a suspenda prestarea serviciului in cazul neplatii facturilor in termen de 10 zile lucratoare de la emiterea acestora sau a nerespectarilor conditiilor;
– de a-si selecta clientela.
- UTILIZAREA SERVICIILOR
Art. 6.1. Serviciile oferite de catre SPATIUWEB.RO vor fi utilizate numai in scopuri legale. Orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.
Art. 6.2. SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor SPATIUWEB.RO va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.
Art. 6.3. In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientul SPATIUWEB.RO) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.
Art. 6.4. Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislatiei din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:
– Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert;
– Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut;
– Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
– Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare;
– Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;
– Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc);
– Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni;
– Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;
– Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal.
Art. 6.5. Trimiterea de mesaje e-mail in masa se refera la mesajele trimise catre un numar mare de adrese e-mail (o singura data sau in mod regulat). Trimiterea de mesaje in masa trebuie sa respecte legile internationale si romanesti in vigoare. Necunoasterea legilor nu exonereaza (absolva) pe nimeni de raspundere. Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail in care persoanele se inscriu personal pentru a primi astfel de mesaje (prin acceptul expres / opt-in) iar in toate mesajele trebuie publicata procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun. Ce trebuie stiut si respectat la trimiterea mesajelor e-mail in masa:
– Trimiterea de mesaje e-mail in masa trebuie facuta printr-un script ce foloseste conectarea SMTP;
– Folosirea sendmail din CGI sau PHP „mail()” este interzisa pentru trimiterea de mesaje e-mail in masa;
– Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie sa functioneze si sa aiba alocat spatiu suficient;
– Trimiteti mesaje doar persoanelor care si-au dat acordul expres de a primi mesaje prin e-mail;
– Includeti in fiecare e-mail trimis datele complete si adevarate de identificare a expeditorului;
– Includeti in fiecare e-mail posibilitatea de a renunta la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie si respectata;
– Listele de adrese e-mail trebuie mentinute la zi, asigurati-va ca aveti resursele de face acest lucru.
NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau reseller-ului.
Art. 6.6. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode „opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun. Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:
– Are trecuta fraza „Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte fraze asemanatoare;
– Datele de indentificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte;
– Nu puteti demonstra ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs;
– Procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu functioneaza;
– Folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb;
– Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.
NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.
Art. 6.7. Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restrictionat de parola sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.
Art. 6.8. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual sau obscen, si link-urile avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul de a cere scoaterea materialelor si link-urilor, independent de legalitatea acestor situri.
Art. 6.9. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:
– Scripturi pentru proxy sau IRC;
– Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent;
– Scripturi pentru Top-uri sau Statistici;
– PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi;
– Scripturi de tipul FormMail;
– Chat room-uri;
– Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin vulnerabilitati de securitate cunoscute;
– Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila.
VII. UTILIZAREA RESURSELOR
Art. 7.1. Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller „Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. SPATIUWEB.RO supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.
Art. 7.2. Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.
Art. 7.3. Daca doriti folosirea de cron-job pe contul dvs. de gazduire, va rugam sa tineti cont ca nu permitem rularea cronjob la o frecventa mai mica de 15 min. Scripturile care vor consuma multe resurse vor fi dezactivate.
VIII. RESTRICTII
Art. 8.1. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor SPATIUWEB.RO fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.
Art. 8.2. Functii oprite pe serverele noastre:
– Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept etc.
– Deschidera de fisiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc.
Art. 8.3. Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate la 30 / ora.
- BACK-UP
Art. 9.1. SPATIUWEB.RO realizeaza back-up-uri real-time prin RAID 1 si saptamanal pe un server separat. Totusi, nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale contului folosit.
- RESPONSABILITATILE CLIENTULUI
Art. 10.1. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Art. 10.2. Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.
Art. 10.3. Clientul are obligatia de a mentine actualizate (update sau patch) la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverele SPATIUWEB.RO. De asemenea, clientul are obligatia sa actualizeze scripturile folosite in termen de 24 ore de la sesizarea SPATIUWEB.RO. In caz contrar, SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului, fara o notificare prealabila.
Art. 10.4. Clientul are responsabilitatea asupra continutului site-urilor sale. SPATIUWEB.RO nu va fi considerat responsabil pentru continutul ilegal de pe site-urile clientului, ce includ dar nu se limiteaza la material pornografic, violent, defaimator, piratat etc. SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul de a sterge continutul care incalca aceasta clauza sau de a termina unilateral contractul cu SPATIUWEB.RO, fara notificare prealabila si fara vreun fel de despagubire.
Art. 10.5. Clientul are responsabilitatea unica asupra email-urilor trimise. Se interzice trimiterea de email-uri nesolicitate (SPAM) in masa. In aceste cazuri, sau in cazul in care se trimit email-uri ce contin virusi, SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul de a bloca accesul la contul de email sau de a termina unilateral contractul cu SPATIUWEB.RO, fara o notificare prealabila.
- RASPUNDERE LIMITATA
Art. 11.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
Art. 11.2. SPATIUWEB.RO ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor exclusiv pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.
Art. 11.3. SPATIUWEB.RO nu este responsabila pentru retragerea anumitor scripturi oferite gratuit si nu ofera suport pentru aceste scripturi.
XII. TERMENI GENERALI
Art. 12.1. Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza.
Art. 12.2. Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.
Art. 12.3. Pentru clientii cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.
Art. 12.4. Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.
XIII. INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE (GDPR)
Art. 13.1. Date generale
Datele necesare bunei desfasurari a comunicarii cu clientii nostri sunt solicitate cu respectarea urmatoarelor principii:
Principiul responsabilitatii – ca operator de date, suntem responsabili de respectarea prevederilor legale, cat si a eticii ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal;
Principiul transparentei – principiu respectat prin informarea completa, corecta si obiectiva cu privire la datele colectate si la scopul colectarii;
Principiul limitarii scopului prelucrarii – datele vor fi folosite doar in scopul pentru care sunt colectate, scop indicat mai jos;
Principiul exactitatii datelor – datele personale colectate trebuie sa fie corecte si actualizate constant;
Principiul limitarii stocarii datelor – datele cu caracter personal nu vor fi pastrate pe o perioada de timp mai lunga decat cea necesara scopului in care au fost colectate;
Principiul integritatii si confidentialitatii – suntem obligati sa asiguram protectia datelor cu caracter personal atat impotriva riscurilor din exterior, cat si a posibilelor incidente din interior.
Spatiuweb.ro acorda o importanta deosebita confidentialitatii datelor. Din acest motiv, solicitam doar datele necesare bunei desfasurari a comunicarii cu clientii nostri. De asemeni, trebuie mentionat ca Spatiuweb.ro nu proceseaza date cu caracter personal decat cu scopul unic de a putea oferi servicii clientilor sai (date necesare facturarii clientilor si comunicarii cu acestea in vederea furnizarii serviciilor achizitionate de la Spatiuweb.ro).
Art. 13.2. Ce informatii colectam? Cum colectam aceste informatii?
Colectam date personale pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in utilizarea serviciilor noastre. Marea majoritate a acestor date le preluam direct de la dvs. in urmatoarele situatii:
Cand creati un cont de client Spatiuweb.ro prin comanda unui serviciu de pe site-ul nostru (se colecteaza date de facturare, ce includ, dar nu se limiteaza la nume, prenume, CNP, adresa, email, telefon);
Cand comandati un domeniu, colectam nume si prenume proprietar, CNP, adresa, email, telefon;
Cand trimiteti un mesaj prin formularul de contact, solicitati un tichet de asistenta.
De asemeni, mai colectam o serie de informatii prin diverse metode:
Informatii legate de contul de client, colectate in perioada in care folositi serviciile noastre (cum ar fi numar de cont, achizitii, date de expirare, informatii solicitate in cadrul tichetelor de suport);
Cookies si tehnologii similare, ce ne permit identificarea unui istoric partial de navigare si utilizare a Spatiuweb.ro, servicii achizitionate, tipul de dispozitiv pe care il folositi; aceste date le folosim doar cu scopul de a imbunatati modul de afisare a continutului de pe site-ul Spatiuweb.ro precum si a serviciilor din oferta noastra.
Date despre utilizarea serviciilor noastre sunt colectate automat atunci cand folositi sau interactionati cu serviciile noastre (de exemplu, metadata, loguri si informatii de localizare);
Datele personale mentionate mai sus sunt preluate si colectate cu consimtamantul expres si neechivoc exprimat prin transmiterea libera, prin informarea scopului pentru care sunt colectate datele, asa cum e prevazut la art. 13.3, CLIENTUL/UTILIZATORUL avand dreptul de a-si retrage consimtamantul.
Art. 13.3. Scopul colectarii acestor date
Aceste date sunt folosite pentru:
– comunicarea cu clientul (administrativ, comercial, tehnic);
– facturare;
– inregistrarea de domenii.
Datele NU SUNT VANDUTE in scopuri de marketing sau alte scopuri comerciale.
Art. 13.4. Cine are acces la aceste date?
– personalul Spatiuweb.ro;
– serviciul extern de contabilitate (pentru datele legate de facturare);
– colaboratori (audit de securitate, alte servicii strict legate de functionalitatea platformei Spatiuweb.ro);
– registrii de domenii nationale sau internationale (Ex.: RoTLD, ENOM si altii);
– autoritati guvernamentale sau civile, nationale sau internationale care au ca obiect de activitate supravegherea privind respectarea legislatiei nationale si internationale in vigoare.
Art. 13.5. Cum puteti vedea, modifica si sterge informatiile pe care le stocam despre dvs.
Puteti accesa contul dvs. de client Spatiuweb.ro (https://client.spatiuweb.ro/index.php) atat pentru vizualizarea datelor cu caracter personal pe care le stocam despre dvs., cat si pentru modificarea si stergerea acestora.
Daca solicitati stergerea datelor, aceasta se va onora in maximum 30 de zile, cu conditia ca aceste date sa nu fie inca folosite in relatia cu dvs. privitoare la servicii achizitionate si active, sau daca nu sunt necesare in alte situatii legale (de ex. legislatia fiscala sau de prevenire si combatere a criminalitatii informatica).
Art. 13.6. Cum securizam si stocam datele despre dvs.
Respectam standardele comune, general acceptate, in preluarea, stocarea si securizarea datelor, inclusiv criptarea acestora in anumite situatii. SPATIUWEB.RO pastreaza aceste date atat cat este necesar pentru a va oferi serviciile achizitionate de la noi, dar si ulterior pentru o serie de motive legale, cum ar fi:
– In baza legii, contractului sau alte obligatii similare aplicabile domeniului nostru de activitate;
– Pentru pastrarea, rezolvarea, apararea si impunerea drepturilor noastre contractuale;
– Pentru pastrarea evidentei contabile.
Art. 13.7. Restrictii legate de varsta
Serviciile noastre sunt disponibile pentru achizitie catre persoanele care au depasit varsta de 16 ani in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca stiti sau aveti suspiciuni rezonabile ca unul din serviciile noastre a fost achizitionat de o persoana care nu indeplineste aceasta limita de varsta, va rugam sa ne contactati.
Art. 13.8. Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate SPATIUWEB.RO poate fi citita la acest link: https://www.spatiuweb.ro/politica-de-confidentialitate/
SPATIUWEB.RO isi rezerva dreptul de a aduce modificari politicii de confidentialitate. Modificarile materiale legate de aceasta politica va vor fi comunicate cu 30 de zile inainte de intrarea lor in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina sau in orice alte locuri le consideram necesare si va vom notifica prin email la adresa din contul dvs. de client.
Art. 13.9. Autoritatea competenta pentru protectia datelor
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30,
Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Website: https://www.dataprotection.ro
Website ANPC: https://www.anpc.gov.ro/
Website SOL: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage