Protejati-va datele si navigarea pe internet cu un VPN

Fara servicii VPN, va riscati datele personale

Daca utilizati internetul fara sa apelati la servicii de anonimizare, va expuneti la grave pericole.

  1. Adresa IP va poate fi dezvaluita foarte usor. Se poate construi fara probleme un profil cu tot ce faceti prin aceasta adresa IP, inclusiv pe modul Incognito al browser-ului.
  2. Cand intrati pe un site nesecurizat, un atacator cibernetic va poate intercepta conexiunea si datele personale. Nu doar atat, daca platiti cu un card pe o conexiune nesecurizata, datele de acces la acesta risca sa fie furate.
  3. Fara aceste servicii, orice Wi-Fi din cafenele si localuri va expune la furt de date.
atentie-warning

Fara un VPN, oricine va poate vedea IP-ul.

0 %
Din afacerile mici si medii afectate de infractiuni cibernetice in ultimii doi ani
$ 0 md.
Daune cauzate de cybercrimes mondial in fiecare luna

Protejeaza impotriva furtului datelor cardului

Un VPN cripteaza automat tot traficul ce paraseste browser-ul dvs. Datele sensibile, personale si financiare, sunt in felul acesta in siguranta.

Va securizeaza automat conexiunile Wi-Fi

De fiecare data cand va conectati la un punct public de Wi-Fi nesecurizat, riscati sa va fie interceptata orice actiune pe internet.

Cu un VPN, va puteti conecta in diverse parti ale lumii

Puteti ocoli restrictiile geografice. De exemplu, daca va conectati la un server VPN din Italia, site-urile pe care le vizitati se vor comporta ca si cum le-ati vizita din Italia.

Nu va lasati datele personale si financiare pe mana oricui le doreste. Apelati la un serviciu profesionist de VPN, la un pret foarte mic.

Intrebari frecvente

Serviciul de VPN ofera un grad ridicat de anonimitate. Prin intermediul acestuia, va puteti conecta pe internet si la adrese care sunt de obicei accesibile doar dintr-o anumita tara.

Prin tehnologia unui serviciu de VPN, se creeaza un tunel de date criptate spre un alt punct din lume. Apoi, poti intra pe Internet ca si cum ai intra din acel punct (si din acea tara).

In felul acesta, furnizorul de servicii de internet pe care il folosesti nu va mai avea acces la datele schimbate cu toate site-urile pe care le vizitezi.

Nu inregistram transferurile dumneavoastra, deci nu putem sti cat de multa banda folositi. Prin urmare, clar ca este nelimitata. 

Da. Serverul VPN poate fi intermediar pentru downloadarea de torrente.

Oferim trei pachete avantajoase pentru serviciul de VPN. 

  • 30 lei / o luna;
  • 360 240 lei pe un an;
  • 720 360 lei pe doi ani.

Preturile nu contin TVA.

In principiu, cand nu platiti cu bani un serviciu, atunci dvs. sunteti produsul. Provideri de VPN gratuit au fost deseori prinsi ca faceau ceva inadmisibil: colectau date private ale utilizatorilor lor. Asta este fix ce nu ar trebui sa faca un serviciu de VPN. 

Asa ca nu putem recomanda niciodata un serviciu VPN gratuit.

Dupa ce comandati serviciul de aici, veti primi automat un email pe adresa folosita la inregistrare. Verificati si in SPAM, ca nu cumva acest email sa fi ajuns acolo.

Acest email va contine toate detaliile necesare conectarii, inclusiv link-ul spre pagina de download a aplicatiei pentru platforma dorita.

Un cont poate fi folosit pe 5 conexiuni concomitente. Astfel, limita de dispozitive cu care te poti conecta la internet prin acest serviciu este de 5.

Serverele VPN sunt criptate si folosesc cele mai recente protocoale.

Scurgerile DNS sunt un pericol real si sunt tratate cat se poate de serios. La serviciul de VPN, sunt instaurate masuri performante pentru a preveni aceste scurgeri.

Folosim protocoalele de top: Openvpn UDP/TCP, IKEv2, L2TP/I7Psec, PPTP.

Daca platiti serviciul pe un an, aveti o reducere de 33%. Nu mai asteptati!

Fiti la curent cu articole despre promovarea business-ului si oferte solide de web hosting

Nu dam si nu vindem adresa dvs. mai departe. 

Nu vom bombarda cu mesaje promotionale. 

Va puteti dezabona oricand printr-un simplu click.

SpatiuWeb.ro - logo web hosting

Ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri prin servicii de calitate inalta si suport tehnic premium. Gazduirea site-urilor este realizata pe servere din Germania sau din Romania, ce beneficiaza de conexiuni la Internet la viteze superioare, securizate si monitorizate de echipa tehnica spatiuweb.ro

Telefon:0770 851 400
Website:www.spatiuweb.ro
Punct de lucru:Str. Mihail Kogalniceanu nr.1, etaj 2, birou 1, Miroslava, Iasi
Legal:S.C. Xtek Invest S.R.L.
Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr 1; Miroslava, Iasi,
Cod 700553 CIF : RO 21789595 / Nr. inreg. reg.com.: J22/1534/2007 Cap. Social : 200 RON / Banca: ING BANK / Cont Bancar: RO05INGB0000999900974992

Plati acceptate:

modalitati-de-plata-spatiuweb

© 2021 spatiuweb.ro, toate drepturile rezervate